Produkter för du naturliga (67)

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är en av många konserveringsmedel på marknaden, är det en av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6 %, beräknad i sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Gödsel Kalsium - Karbonat

Gödsel Kalsium - Karbonat

92-96% CaCO3 inkluderar minst 50% CaO
Naturlig Majsstärkelse

Naturlig Majsstärkelse

Majsstärkelse har en bred användning inom produktion av desserter, konfektyr, snabbmat, korv, inläggningar, såser, glasyrer, torra soppor, premixer för såser och färdigrätter. Majsstärkelse används också inom pappers-, textil-, kartong- och limindustrin. Inom farmaceutiska och medicinska tillämpningar används majsstärkelse bland annat som smörjmedel för kirurgiska handskar. Inom kosmetik kan produkten fungera som en ersättning för talk i babyprodukter. Andra tillämpningar inkluderar segmentet för djurfoder för lantbruksdjur, fjäderfä och fiskfoder.
Granulerad kalk - Gödningskalk

Granulerad kalk - Gödningskalk

min. 30 % CaO (enligt de senaste studierna, cirka 41 %) och humussyror, fulvinsyror och organiskt kol.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är en mycket effektiv, säker och icke-toxisk antioxidant för livsmedel. På grund av sin mångsidighet och ofarlighet anses den vara ett av de bästa konserveringsmedlen på marknaden. Den produceras huvudsakligen syntetiskt och är ett smaklöst och luktfritt pulver. Den är listad som ett konserveringsmedel med begränsningar för användning i kosmetiska produkter, med en högsta tillåten koncentration på 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Dess effektivitet ökar i sura miljöer. Hållbarheten för kaliumsorbat är 24 månader, och Foodcom S.A. erbjuder det i 25 kg säckar. Kaliumsorbat används vanligtvis i förpackade livsmedel för att förhindra försämring under produktion och förpackning samt under hela hållbarhetstiden. I begränsade koncentrationer är det också säkert för användning i kosmetika och kan hittas i olika kosmetiska produkter såsom ansiktskrämer, oljor, lotioner och hårprodukter.